Om os

JuicyLoans er en online sammenligningstjeneste for finansielle produkter, der gør det let for den almene dansker at finde et fornuftigt lån. 

Vores sammenligningstjeneste er helt og aldeles uforpligtende at bruge. Vi har ovenikøbet gjort vores service gratis, så du ikke skal give for at kunne tage. Dét er god service, hvis du spørger os. 

Hvorfor JuicyLoans? 

Vi har fingeren på lånepulsen, så vi ved, at danskere får store mængder af lånetilbud hver dag. Derfor ved vi også, at det bliver sværere for danskerne at finde ud af labyrinten af lånetilbud, når først man er inde i den. 

Med dette i baghovedet forsøger vi hver dag at gøre oplevelsen og processen nemmere og smartere for dig. Gennemsigtighed er i højsædet, så du ved, hvad du går ind til, og hvad du får. 

Hvad gør os til JuicyLoans? 

JuicyLoans er juicy, fordi vi giver dig de mest juicy lån på markedet. Med det mener vi, at låntagere får en individuel og opdateret liste med de mest aktuelle samt de bedste lån på markedet. Listen, du bliver præsenteret for, indeholder de informationer, du har behov for, for at kunne tage en beslutning om et lån. Dette er inkl. lånebeløb, løbetid, renter, ÅOP samt udbetalingstid. 

Er der specifikke krav eller betingelser, vil disse informationer også stå skrevet. 

Lånelisten er kernen hos JuicyLoans. Det er nemlig listens fundamentale værktøjskasse, der gør, at du får dét, du kom efter. Alt står skrevet i listen. Og det betyder, at du nemmere kan overkomme og sammenligne, hvad de enkelte lån kan give dig. Så kan du nemmere gennemskue de omkostninger, der følger med, og på den måde sparer du penge. 

Tjener JuicyLoans penge på mig? 

Det korte svar er nej. Og alligevel er det mere komplekst end det. JuicyLoans tjener nemlig penge på samarbejdspartnere. De låneudbydere, du bliver præsenteret for på listen, vil være samarbejdspartnere, som JuicyLoans vil modtage en provision fra. Det betyder, at rækkefølgen af udbydere på listen er et resultat af JuicyLoans’ samarbejdspartnere. Det er ikke nødvendigvis dem med laveste rente, der ligger øverst. Og det betyder også, at listen ikke er repræsenteret med alle lån på det danske lånemarked. 

Vi anbefaler dog altid, at du sammenligner hele listen med lånetilbud, hvis du ønsker at finde det billigste og bedste lån. 

Hvem står bag JuicyLoans? 

JuicyLoans er ejet og drevet af Worsan ApS (DK36980583), som driver sammenligningssites i flere europæiske lande. Målet har fra starten af været at blive etableret på det europæiske lånemarked, og det er sket. 

Årsagen til den rivende vækst er holdet bag JuicyLoans, der består af medarbejdere, som viet deres arbejdsliv til at hjælpe kunder med at finde det, de søger, når de besøger vores site. 

Vi driver JuicyLoans fra vores kontor på adressen Brandts Passage 29 - 5000 Odense, Danmark. 

Ansvarsfraskrivelse 

Hos JuicyLoans bestræber vi os på at levere korrekte informationer til vores brugere. Derfor opdaterer vi jævnligt vores lister. Men da teknikken i dag er konstant foranderlig, tager JuicyLoans forbehold for eventuelle fejl og mangler, der måtte opstå i forbindelse med de finansielle produkter, du finder her på hjemmesiden. 

Der kan løbende forekomme ændringer i data såsom renter, ÅOP og diverse lånebetingelser, som vi af den ene eller anden grund ikke er blevet opmærksomme på. 

Som hovedregel gør vi dog alt for, at den information, du finder hos JuicyLoans, er korrekt og opdatereret.