FAQ

Hvem kan anvende JuicyLoans? 

Du skal være fyldt 20 år, have en sund og god økonomi, og du må ikke være registreret i RKI 

Hvordan ansøger jeg? 

Du udfylder dine personlige oplysninger direkte her på JuicyLoans.dk, hvorefter vi gennemgår dine information og matcher dig med den eller de låneudbydere, som vi mener har interesse for dig. Når du har modtaget de udvalgte lånemuligheder, fortsætter du din ansøgningsproces hos den/de pågældende udbydere, som herefter foretager en kreditvurdering af din økonomi. 

Hvornår får jeg svar på min ansøgning? 

JuicyLoans giver dig svar på få sekunder. Vores samarbejdspartnere vil typisk give dig svar inden for én time. Dette kan dog variere. 

Hvornår får jeg udbetalt pengene? 

Når din ansøgning er godkendt, vil du typisk modtage pengene i løbet af 1-2 hverdage. Dette afhænger dog ofte af, hvorvidt du har ansøgt – og fået svar – inden for åbningstiden. 

Hvordan afmelder jeg yderligere markedsføring fra JuicyLoans? 

Du kan til hver en tid afmelde de services, du får fra JuicyLoans. Du afmelder dig ved at klikke på ’afmeld’-linket i bunden af de e-mails eller sms’er, du modtager. Når du har klikket her, vil du ikke længere modtage lånemuligheder fra JuicyLoans. 

Betingelser/Reklameinformation

JuicyLoans er ikke en låneudbyder. Vi er derimod en service til dig, der gerne vil låne penge, men som ikke ved, hvor du skal starte. Vi samarbejder med flere banker for at finde lånemuligheder til dig, og vi garanterer, at dine data aldrig vil være tilgængelige for en tredjepart. 

De oplysninger, du oplyser i ansøgningsformularen, bliver gemt i en privat database. Årsagen til, at vi gemmer disse, er, at vi bruger dine oplysninger til markedsføring. Tilmelder du dig vores service, vil du løbende modtage konkrete og udvalgte lånetilbud omkring eller fra vores samarbejdspartnere. Du vil modtage disse tilbud via e-mail eller sms.